Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Taidepolku-teoskokonaisuus

Ylöjärvi | Ylöjärven kaupungintalon aukio

Ylöjärvelle luodaan avoin taidepolku kaupungin 150-juhlavuoden kunnaksi!

Tampereen seudun työväenopisto järjestää Ylöjärven kaupungintalon ympäristössä kolmipäiväisen Taidepolku-teoskokonaisuuden, joka levittäytyy osittain samaan ympäristöön kuin tammikuussa Ylöjärvi 150 -juhlavuoden alkajaisiksi järjestetyn Loiste Ylöjärvi -valotaidetapahtuman teokset. Taidepolkuun voi tutustua vapaasti 23.–25.8.2019.

Taidepolku-teoskokonaisuus on syntynyt Tampereen seudun työväenopiston aikuisten käsityön taiteen perusopetuksen syventävissä opinnoissa, jotka ajoittuvat vuosille 2018–21. Kevään 2019 opintoihin kuului yhteistyöprojekti paikallisen taide- tai kulttuuritoimijan kanssa. Ylöjärven kaupunki täyttää tänä vuonna 150 vuotta ja luontevaksi yhteistyökumppaniksi opintoihin löytyi Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut.

Taidepolun teoskokonaisuus on esillä 23.–25.8.2019 Räikänpuistossa, Ylöjärven kaupungintalon aukiolla ja Kirkkopuistossa. Taidepolku juhlistaa 150 vuotta täyttävää Ylöjärveä ja teosten suunnittelu- ja valmistusprosessin lähtökohtana toimivat Ylöjärven ja Räikän alueen historia sekä kohtaaminen nykyisyyden kanssa. Teosten valmistuksessa on käytetty kierrätysmateriaaleja ja erilaisia tekniikoita vapaasti ja luovasti. Taidepolun teosten valmistusta ovat tukeneet Ylöjärven kaupunki, Nextiili-paja ja Ylöjärven puutoimi.

Taidepolun avajaiset järjestetään Pop Up Opisto -tapahtuman yhteydessä 22.8.2019 klo 18–20 Ylöjärven kaupungintalon aukiolla. Tervetuloa!

Esillä olevien teosten tekijät:
Senni Aleksandra, Elina Eräkytö, Leena Haanpää, Mari Heiskanen, Tarja Huilla, Anita Javanainen, Soili Kouhi, Päivi Kupila, Sirpa Nurminen, Heli Perä-Rouhu, Nina Pirttikangas, Ritva Tainio, Eeva-Liisa Tala.

Järjestäjinä Käsityön taiteen perusopetuksen syventävät opinnot, Tampereen seudun työväenopisto, Ylöjärven toimipiste ja Ylöjärven kaupungin kulttuuripalvelut.

Vapaa pääsy.

Tapahtuma-ajat: 

  • 23.8.–25.8.

Tapahtumapaikka: 

Ylöjärven kaupungintalon aukio

Sijaintikunta: 

Ylöjärvi

Käyntiosoite: 

Kuruntie 12

Postitoimipaikka: 

Ylöjärvi

Tapahtuman lisätiedot: