Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Löytöretki tulevaisuuteen

Ylöjärvi | Ylöjärven pääkirjasto Leija

Tervetuloa löytöretkelle tulevaisuuteen!

Käsityksemme tulevaisuudesta ovat monesti ahtaita ja epämääräisiä. Ajattelemme ehkä tulevaisuutta ikään kuin sumun peitossa olevana junaratana.

Tulevaisuudessa on paljon samaa kuin nyt, mutta se on myös monin tavoin erilainen. Mielikuvituksemme tarvitsee verryttelyä ja venyttelyä, jotta pystymme laajentamaan käsityksiämme tulevaisuudesta ja kuvittelemaan monenlaisia tulevaisuuksia.

Tutustumme tulevaisuuspeliin The Thing from the Future, jossa teemme mielikuvitusmatkoja erilaisiin tulevaisuuksiin ja kuvittelemme esineitä, joita sieltä voisi löytää, ja tarinoita niiden ympäriltä. Samalla ymmärrämme paremmin omia ennakkoajatuksiamme.

Peliä pelataan pienissä ryhmissä aina muutaman kierroksen ajan. Voit olla mukana kuvittelemassa tai vain seurata peliä. Peli on tarkoitettu aikuisille.

Tulevaisuustaidot, empatia ja luovuus nousevat jatkuvasti tärkeämpään rooliin myös työelämässä. Tämä peli kehittää näitä kaikkia.

Tule rohkeasti mukaan! Ilta alkaa pienellä ajatuksia virittelevällä alustuksella ja peleihin voi osallistua klo 20 saakka.

Tilaisuus on osa 1.–7.3.2020 ympäri Suomen vietettävää Tulevaisuusviikkoa, joka haastaa kaikki suomalaiset käymään keskustelua siitä, millaista tulevaisuutta haluamme tehdä. Osallistua voi erilaisissa tapahtumissa sekä sosiaalisessa mediassa tunnisteella #Tulevaisuuspäivä. Lisätietoa: https://tulevaisuuspaiva.fi

Tapahtuma-ajat: 

  • ti 3.3. klo 17.30

Tapahtumapaikka: 

Ylöjärven pääkirjasto Leija

Sijaintikunta: 

Ylöjärvi

Käyntiosoite: 

Koivumäentie 2

Postinumero: 

33470

Postitoimipaikka: 

Ylöjärvi

Tapahtuman lisätiedot: