Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Kirsi-Kaisa Sinisalon monologiesitys: Kaikki antamasi aamut

Ylöjärvi | Vanha Räikkä, Kuruntie 12

Koskettavassa monologissa Plikka (Kirsi-Kaisa Sinisalo) kertoo kohtaamiensa ihmisten haaveet ja kohtalot vuodesta 1939 tähän päivään. Toivo huomisesta auttaa kovia kokeneita jatkamaan. Kuinka hauras seikkailu elämä onkaan!

Sodasta selvinneiden ihmiskohtaloiden tapahtumien kaari kantaa aina tähän päivään saakka. Esitys kertoo rauhan, sovinnon ja suvaitsevaisuuden arvoista.

"Rakkaus, mitä se on muuta kuin tarttumista kärryn perälautaan. Yhdessä työntämistä. Kaikkien mukaan ottamista, tippuvien kiinni pitämistä. Yhteisvastuullisuutta."

Esitys kunnioittaa jatkosodan syttymisen 80-vuotisjuhlavuotta ja kertoo, mitkä ovat olleet sodan jäljet ja rauhan hinta.

Työryhmään kuuluu kirjailija, sotakamreeri fil.lis Timo Malmi, ohjaaja Sakari Kirjavainen, muusikko Antti Paranko ja näyttelijä Kirsi-Kaisa Sinisalo.

Malmin viimeisin kirja on Tampereen sotakirja I-II. Kirjavainen on ohjannut useita elokuvia, joista tunnetuin on sota-ajan kaatuneiden evakuiointikeskukseen sijoittuva Hiljaisuus.

Paranko on kokenut teatterimuusikko- ja kapellimestari.

Sinisalo on toiminut pitkään teatterinjohtajana. Tunnetuin hänen taiteellisista töistään on Väinö Linnan Pohjantähti-trilogiaan perustuva Pentinkulman naiset, jota Sinisalo esitti peräti 15 vuoden aikana sekä kotimaassa, että Euroopassa.

Tapahtuman järjestää kulttuuripalvelut.

Liput (10 € palvelumaksu) ovat myynnissä osoitteessa www.lippu.fi.

Ethän tule tilaisuuteen, jos sinulla on flunssan oireita. Käytäthän kasvomaskia ja huolehdit hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Tilan kapasiteettia on rajoitettu ja osallistujien on mahdollista säilyttää turvavälit muihin seurueisiin.

Tila on esteetön.

Parkkipaikoille ajo Räikäntien kautta. Lähin bussipysäkki Asemantie.

Tapahtuma-ajat: 

  • su 26.9. klo 15–16

Tapahtumapaikka: 

Vanha Räikkä, Kuruntie 12

Sijaintikunta: 

Ylöjärvi

Käyntiosoite: 

Kuruntie 12

Postinumero: 

33470

Postitoimipaikka: 

Ylöjärvi

Tapahtuman lisätiedot: