Tapahtuma ei ole enää voimassa.

Luovan kirjoittamisen kurssi: Proosaa - tai jotakin muuta?

Orivesi | Oriveden Kampus

Kurssi soveltuu paitsi proosan kirjoittajalle myös sellaiselle kirjoittajalle, joka ei ole varma omasta lajistaan. Kurssi sopii esimerkiksi aloittelijalle, kertaajalle, kirjoittamisessaan jumiin jääneelle, pitkän tauon jälkeen uudelleen aloittaneelle ja yleensä jokaiselle, joka kaipaa säännöllisyyttä, iloa tai uutta näkökulmaa kirjoittamiseensa.

Kurssilla tehdään paljon lyhyitä harjoituksia, joiden lomassa perehdytään kirjoittamista tukevaan teoriaan/filosofiaan. Tavoite on antaa kirjoittajalle vaihtoehtoja ja välineitä tekstin tuottamiseen ja työstämiseen. Osallistujat saavat lähettää etukäteen max. kymmenen sivua tekstiä opettajalle, joka antaa siitä yksilöpalautteen. Opettaja poimii myös jokaiselta tekstipätkän ryhmän yhteiseen käsittelyyn.

Opettajana toimii Niina Hakalahti, joka on tamperelainen kirjailija, luovan kirjoittamisen opettaja ja kirjoittamisen sekatyönainen. Niina on opettanut kirjoittamista yli 30 vuotta ja kirjoittanut parikymmentä kirjaa. Hänellä on kolme kanaa ja kaksi kissaa.

Ilmoittaudu viimeistään 14.6.21: https://www.orivedenkampus.fi/tapahtumat/luovan-kirjoittamisen-kurssi-5-...

Tapahtuma-ajat: 

  • ma 5.7.
  • ti 6.7.
  • ke 7.7.
  • to 8.7.
  • pe 9.7.

Tapahtumapaikka: 

Oriveden Kampus

Sijaintikunta: 

Orivesi

Käyntiosoite: 

Koulutie 5

Postinumero: 

35300

Postitoimipaikka: 

Orivesi

Puhelinnumero: 

+358 45 263 7673
+358 45 2580 848

Sähköposti: 

info(at)orivedenkampus.fi

WWW-osoite: 

Tapahtuman lisätiedot: