Keith Haring 2021 -näyttely

Tampere | Tampere-talo, Sorsapuistosali

Näyttely kattaa yli 100 teosta sekä keräilyharvinaisuuksia.

Keith Haring on vuonna 1990 menehtynyt yhdysvaltalainen katutaiteilija, jonka hip hop -kulttuurista sekä graffiti- ja poptaiteesta pohjaava tyyli kasvoi New Yorkin metron piirroksista teoksiin, jotka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Suurten muraalien ja kantaaottavan julistetaiteen tekijä tunnetaan muun muassa Etelä-Afrikan apartheid-politiikkaa vastustavista ja AIDS-tietoisuutta levittävistä töistään.

Toisaalta Haring nousi 1980-luvulla esiin myös kaupallisesti. Hänen grafiikkansa Swatch-rannekelloissa ja Absolut Vodkan mainosjulisteissa muistetaan yhä, kuten myös yhteistyö Run DMC -rapryhmän kanssa Adidaksen Superstar-tossun markkinoinnissa. Myös hänen perustamansa Pop Shop -taidemyymälä toimii edelleen Internetissä.

Tampere-talon Sorsapuistosalissa on kesällä esillä taiteilijan kaikki puolet: alkuperäisteoksia ja julisteita koko Haringin noin kymmenen vuotta kestäneeltä kuumalta uralta. Teokset ovat lainassa Hampurin taideteollisuusmuseosta (Museum für Kunst und Gewerbe Hamburg).

Näyttelyn aukioloajat ja lipunmyynnin aloitus:
Näyttelyn aukioloajat julkaistaan kevään 2020 aikana.
Avoimet liput myynnissä nyt, päiväkohtaiset liput tulevat myyntiin lähempänä kesää.

Tuotanto Tampere-talo

Tapahtuma-ajat: 

  • 22.6.–15.8.

Tapahtumapaikka: 

Tampere-talo, Sorsapuistosali

Sijaintikunta: 

Tampere

Käyntiosoite: 

Yliopistonkatu 55

Postitoimipaikka: 

Tampere

Tapahtuman lisätiedot:

Lippujen hinnat: 

Liput 14 € / Eläkeläiset, opiskelijat ja lapset 12 € / Museokortilla 11 € / Perhelippu (2 aikuista + max. 4 lasta) 40 € / Kesänäyttelyiden yhteislippu: Keith Haring 2020 & Stars on Stage by Ralph Larmann 20/15 €

Lipunmyyjät: 

Lippupiste

Puhelinnumero: 

0600 900 900

Osoite: 

Tampere-talo

Puhelinnumero: 

lipputoimisto@tampere-talo.fi

Osoite: 

Järjestäjä: